- ΓΥΝΑΙΚΑ
- ΑΝΔΡΑΣ
- ΜΑΜΑ & ΠΑΙΔΙ
- ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
- Aloe Vera / Αλόη
- Acai Berry Ακάι Μπέρι
- Artichoke / Αγκινάρα
- Ashwagandha / Ασβαγκάντα
- Chlorella / Χλωρέλλα
- Cranberry / Κράνπερι
- Cinnamon / Κανέλα
- Green Tea / Πράσινο Τσάι
- Curcumin / Κουρκουμάς
- Echinacea / Εχινάκεια
- Garlic / Σκόρδο
- Ginger / Πιπερόριζα
- Gingo Biloba / Γκίνγκο Μπιλόμπα
- Ginseng / Τζίνσενγκ
- Goji Berry / Γκότζι Μπέρι
- Guarana / Γκουαρανά
- Green Coffee / Πράσινος καφές
- Hippophaes / Ιπποφαές
- Mastiha / Μαστίχα
- Maca / Μάκα
- Milk Thistle / Γαϊδουράγκαθο
- Omanitus / Ομανίτους
- Pomegranate / Ρόδι
- Raspberry / Βατόμουρο
- Rhodiola / Ροδιόλα
- Royal Jelly / Βασιλικός Πολτός
- Saw Palmetto / Σο Παλμέτο
- Spirulina / Σπιρουλίνα
- St John's wort / Βαλσαμόχορτο
- Turmeric / Κουρκουμάς
- Valerian / Bαλεριάνα
- ΕΙΔΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
- ΕΠΟΧΙΚΑ
- ΕΛΑΙΑ & ΒΟΤΑΝΑ
Το Bio-kult Candéa περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από επτά είδη προβιοτικών φιλικών βακτηρίων για την ενίσχυση της εντερικής χλωρίδας ο οποίος βοηθάει στην προστασία από την υπερανάπτυξη της κάντιντα.
Αυτά τα φιλικά βακτήρια μειώνουν το PH του εντέρου , αποκλείοντας έτσι την επιβίωση της κάντιντα η οποία προτιμά για την ανάπτυξή της ένα πιο αλκαλικό περιβάλλον.
Το Bio-kult Candéa περιέχει επίσης εκχυλίσματα σκόρδου και σπόρων γκρέιπφρουτ, τα οποία είναι γνωστά στη φυτοθεραπεία για τις πανίσχυρες αντιμυκητιασικές τους ιδιότητες. Μια σειρά κλινικών μελετών καταδεικνύει ότι το δραστικό συστατικό του σκόρδου, η αλισίνη , δρά εμποδίζοντας την παραγωγή λιπιδίων της κάντιντα σταματώντας έτσι την ανάπτυξή της ενώ το εκχύλισμα των σπόρων του γκρέιπφρουτ καταστρέφει τη μικροβιακή μεμβράνη του μύκητα με αποτέλεσμα η κάντιντα να μη μπορεί να προσκολληθεί στα τοιχώματα του εντέρου.
ΧΡΗΣΗ:
Η Candida τρέφεται κυρίως με ζάχαρη και υδατάνθρακες, οπότε περιορίζοντας αυτές τις τροφές ενώ ταυτόχρονα λαμβάνεται το Bio-kult Candéa ενισχύεται η αποτελεσματικότητά του.
Τα τρόφιμα που θα έπρεπε να αποφεύγονται κατα την διάρκεια της προσπάθειας καταπολέμησης του μύκητα είναι κυρίως τα φρούτα σε κονσέρβα, τα παλαιωμένα τυριά, το αλκοόλ, ο καφές , το τσάι, το άσπρο ψωμί, τα άσπρα ζυμαρικά, τα φυστίκια, τα μανιτάρια, το κέτσαπ, η μαγιονέζα, η μουστάρδα, η σόγια, η ζάχαρη, η σοκολάτα, το μέλι, το ξύδι, οι μαργαρίνες, το φυστικέλαιο, το καλαμποκέλαιο, το βαμακέλαιο.